Contact

Autorijden moet vooral leuk zijn, of u nu kleine stukjes rijdt of kilometers asfalt verslindt. Het belangrijkste is dat u met vertrouwen en ontspannen achter het stuur kruipt. Benderooy.nl in Sint Philipsland weet als allround autobedrijf altijd het beste uit uw auto te halen. Het bedrijf is BOVAG-gecertificeerd en staat in de wijde regio bekend om zijn deskundig onderhoud, reparaties en schadeherstel.

Contactformulier

Contactformulier
Bezig met versturen

Uitgebreid assortiment

In onze occasionoutlet staat een groot assortiment gebruikte wagens te wachten op een nieuwe eigenaar. Dankzij ons no-nonsense beleid en breed dealernetwerk zijn de prijzen fair en de keuze ruim. Het draait bij ons puur om auto’s en goede service. Wij bieden alle modellen en merken aan en kunnen zelfs gloednieuwe wagens aan u leveren. Zoekt u iets bijzonders? Dan bent u bij Benderooy.nl eveneens aan het juiste adres. Wij bieden een speciale importservice – vooral gericht op Duitse merken – en hebben door de jaren heen een goede naam opgebouwd als tuning- en autostylingspecialist.

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen is voor ons een tweede natuur. In ons werk wordt steeds gekeken naar de meest milieuvriendelijke oplossing. Poetsdoeken worden hergebruikt, afval gescheiden en het gehele bedrijf is voorzien van ledverlichting. In 2012 namen wij onze energieneutrale carwash in gebruik. Bij de bouw van onze nieuwe werkplaats (2015) werd onder meer rekening gehouden met constructie en dakhelling. De uitbreiding heeft door middel van zonnepanelen de status energieneutraal.

Historie

In 2003 zijn wij in het klein begonnen in een ouderlijke boerenschuur met een mobiele sport-repairbus. De bus was destijds door Ben de Rooy compleet ingericht om autoschadereparaties en spot-repair op locatie te kunnen verrichten. Intussen is de eenmanszaak van toen uitgegroeid tot een professioneel autobedrijf met in totaal 13 man personeel.

Heeft u een snelle vraag? Neem direct contact met ons op via WhatsApp:
06-40373708

Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden, zelfs buiten onze openingstijden om!

Op dit nummer zijn wij niet telefonisch bereikbaar. U kunt ons telefonisch bereiken via 0167 - 573 995
Heeft u een uitgebreide vraag over onze diensten, producten of occasions?

Stel uw vraag via het online contactformulier of stuur direct een e-mail naar info@benderooy.nl

Bellen kan ook, u kunt ons telefonisch bereiken via 0167 - 573 995
Plan uw werkplaatsafspraak

Plan gemakkelijk uw werkplaatsafspraak via het formulier online formulier of stuur direct een e-mail naar carrepair@benderooy.nl

Bellen kan ook, u kunt ons telefonisch bereiken via 0167 - 573 995
Benderooy.nl
Industrieweg 8
4675 RA Sint Philipsland

Openingstijden
Maandag: 08:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 08:00 - 17:30 uur
Woensdag: 08:00 - 17:30 uur
Donderdag: 08:00 - 17:30 uur
Vrijdag: 08:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 08:30 - 12:30 uur

's avonds op afspraak geopend.
Volg Benderooy.nl op Social Media: