Occasion kopen

Een betrouwbare occasion kopen? Dan bent u bij autobedrijf Ben de Rooy aan het juiste adres. Ons occasion aanbod bestaat uit betrouwbare jonge occasions van veelal Duitse makelij. Door ons no-nonsense beleid en de prima contacten met leasemaatschappijen en dealers in binnen en buitenland beschikken wij altijd over een ruime voorraad tweedehands auto’s. Door ons eerlijk en open prijsbeleid zijn we in staat occasions aan te bieden tegen zeer voordelige prijzen. Het inruilen van uw huidige auto is altijd mogelijk.

Occasion kopen: ruime voorraad occasions

Op ons verkoopterrein en in onze showroom vindt u ruim 60 top-occasions. Occasion-Outlet Ben de Rooy is gespecialiseerd in de verkoop van Duitse wagens zoals Volkswagen, Audi, Mercedes en Opel. Maar ook voor andere merken bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Ben de Rooy geen opdringerige verkopers en onduidelijke prijzen maar gewoon eerlijk en onafhankelijk verkoopadvies en geen verrassingen achteraf.

Benderooy.nl bezit het BOVAG-keurmerk. Daardoor bent u verzekerd van degelijke service, betrouwbaarheid en goede garantiemogelijkheden op uw aangeschafte wagen. Tevens kunt u bij ons terecht voor financiering, onderhoud en zelfs tuning & styling. Kortom, een occasion kopen? Breng een bezoek aan Ben de Rooy en laat u verrassen door onze werkwijze. Veel tevreden klanten gingen u al voor.

Import-Service

Bent u op zoek naar een jong gebruikte, specifieke wagen, maar is het Nederlandse aanbod te karig? Dan bent u bij de Import-Service van Benderooy.nl aan het juiste adres. Ons team heeft een neus voor speciale occasions die over de grens ongeduldig wachten op een nieuwe eigenaar. Wij werken hiervoor nauw samen met dealers in onder meer Duitsland en Luxemburg. Zo is uw droomwagen snel gevonden.

Heeft u zelf een jong gebruikte auto gespot in het buitenland? Wij verzorgen graag het gehele importtraject en bieden begeleiding bij het complete invoeringsproces. Voor u het weet, rijdt u rond in uw nieuwe wagen met Nederlands kenteken.

Stel uw vraag

Wilt u graag meer informatie over de aanschaf van een top-occasion? Vul onderstaand formulier in, wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. U kunt natuurlijk ook bellen naar 0167 – 537 995

Occasion-Outlet
Bezig met versturen
Ontdek ons actuele aanbod occasions
Heeft u een snelle vraag? Neem direct contact met ons op via WhatsApp:
06-40373708

Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden, zelfs buiten onze openingstijden om!

Op dit nummer zijn wij niet telefonisch bereikbaar. U kunt ons telefonisch bereiken via 0167 - 573 995
Heeft u een uitgebreide vraag over onze diensten, producten of occasions?

Stel uw vraag via het online contactformulier of stuur direct een e-mail naar info@benderooy.nl

Bellen kan ook, u kunt ons telefonisch bereiken via 0167 - 573 995
Plan uw werkplaatsafspraak

Plan gemakkelijk uw werkplaatsafspraak via het formulier online formulier of stuur direct een e-mail naar carrepair@benderooy.nl

Bellen kan ook, u kunt ons telefonisch bereiken via 0167 - 573 995
Benderooy.nl
Industrieweg 8
4675 RA Sint Philipsland

Openingstijden
Maandag: 08:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 08:00 - 17:30 uur
Woensdag: 08:00 - 17:30 uur
Donderdag: 08:00 - 17:30 uur
Vrijdag: 08:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 08:30 - 12:30 uur

's avonds op afspraak geopend.
Volg Benderooy.nl op Social Media:

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag verder!

Neem direct contact met ons op
via WhatsApp: 06-40373708
U kunt ons ook telefonisch
bereiken via 0167 - 573 995

Contactformulier