Benderooy.nl het juiste adres voor autoverhuur op Tholen en Sint Philipsland

Een auto huren op Tholen en Sint Philipsland doet u eenvoudig bij Benderooy.nl. Wij hebben een klassieke Volkswagen Kever Cabrio en 9 persoons Volkswagen Transporter te huur. Daarnaast huurt u bij ons voor een zeer scherpe prijs een compacte stadsauto, zoals een Citroën C1, Hyundai i10 of Toyota AYGO. Een auto huren kan al vanaf een halve dag tot meerdere weken. Huren in het weekend is mogelijk.

Onze huurauto’s en huurbusjes zijn direct beschikbaar. Indien nodig kunt u gebruikmaken van onze haal- en brengservice. Bij Benderooy.nl zit u altijd goed als het om comfort, veiligheid en prijs gaat!

U kunt de huurauto of het huurbusje op de datum dat de huurperiode ingaat vanaf 8 uur ’s ochtends ophalen. Het is ook mogelijk om de bus de avond van tevoren op te halen. Dit kan alleen op afspraak en als de auto of het busje beschikbaar is.

Autoverhuur op het eiland Tholen

Kever auto huren op Tholen Sint PhilipslandWij hebben een grote vloot Citroën C1 modellen beschikbaar. Op zoek naar autoverhuur op Tholen en Sint Philipsland? Een Citroën C1 huur je al vanaf een halve dag voor een zacht prijsje!

Onze klassieke Volkswagen Kever Cabrio is te huur voor slechts € 245,-* per dag. De kever wordt volledig opgepoetst aan u verhuurd. Deze auto is prachtig als trouwauto of als u uw vriend of vriendin wilt verrassen met een fotoshoot. Onze Kever is prachtig als decor!

*Vraag naar de voorwaarden

9 persoons Volkswagen Transporter op Tholen en Sint Philipsland huren

Volkswagen Transporter huren in Sint PhilipslandBent u op zoek naar een 9 persoonsbus? Bij Benderooy.nl huurt u eenvoudig een Volkswagen Transporter voor 9 personen. Handig voor als u een dagje weggaat met een grotere groep mensen of samen op vakantie gaat. Een bus huren is goedkoper dan reizen met het openbaar vervoer, geeft meer vrijheid en is heel comfortabel.

U huurt bij Benderooy.nl eenvoudig een bus zonder chauffeur. Bij het afhalen van de bus tekent u onze overzichtelijke huurovereenkomst, zodat u weet waar u aan toe bent. Huur onze Volkswagen Transporter voor een dagdeel, een dag, een weekendje weg of een meerdaagse vakantie. De Transporter beschikt over beperkte kofferruimte.

Vragen over auto huren via Benderooy.nl?

Vragen over autoverhuur op Tholen en Sint Philipsland? Bel ons op 0167-573 995 of 06-424 693 56 voor meer informatie. Neem bij het afhalen van de auto of het busje een geldig Nederlands of buitenlands rijbewijs mee.

Reserveer uw huurauto via onderstaand formulier

Auto huren
Bezig met versturen
Huurauto reserveren
Heeft u een snelle vraag? Neem direct contact met ons op via WhatsApp:
06-40373708

Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden, zelfs buiten onze openingstijden om!

Op dit nummer zijn wij niet telefonisch bereikbaar. U kunt ons telefonisch bereiken via 0167 - 573 995
Heeft u een uitgebreide vraag over onze diensten, producten of occasions?

Stel uw vraag via het online contactformulier of stuur direct een e-mail naar info@benderooy.nl

Bellen kan ook, u kunt ons telefonisch bereiken via 0167 - 573 995
Plan uw werkplaatsafspraak

Plan gemakkelijk uw werkplaatsafspraak via het formulier online formulier of stuur direct een e-mail naar carrepair@benderooy.nl

Bellen kan ook, u kunt ons telefonisch bereiken via 0167 - 573 995
Benderooy.nl
Industrieweg 8
4675 RA Sint Philipsland

Openingstijden
Maandag: 08:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 08:00 - 17:30 uur
Woensdag: 08:00 - 17:30 uur
Donderdag: 08:00 - 17:30 uur
Vrijdag: 08:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 08:30 - 12:30 uur

's avonds op afspraak geopend.
Volg Benderooy.nl op Social Media:

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag verder!

Neem direct contact met ons op
via WhatsApp: 06-40373708
U kunt ons ook telefonisch
bereiken via 0167 - 573 995

Contactformulier