Verzekeringsschade

Bij schade aan uw auto zorgt Autoschade Benderooy.nl voor het contact met de verzekeringsmaatschappij en de administratieve afhandeling. Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen, dus het maakt niet uit bij welke partij u verzekerd bent. Het enige wat u zelf moet doen is de auto langs brengen en het schadeformulier invullen. Wij zorgen voor de complete schadeafhandeling.

En wist u dat u bij ons bijna nooit een eigen risico heeft? Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden. Daarnaast krijg u altijd gratis vervangend vervoer. Zo maken we autoschadeherstel zo eenvoudig mogelijk voor onze klanten.

Verzekeringsschade

Schade met tegenpartij
In geval van schade met tegenpartij vult u ter plaatse samen met de tegenpartij het Europees schadeformulier in. U rijdt met uw auto langs bij Benderooy.nl en loopt samen met een medewerker dit formulier door. Wij verzorgen de verdere afhandeling hiervan. Op de dag dat u uw auto laat repareren staat er vervangend vervoer voor u klaar. Bij verhaalbare schade, een WA+ of allrisk dekking wordt de schade rechtstreeks afgehandeld met uw verzekeraar.

Schade zonder tegenpartij
In geval van schade zonder tegenpartij komt u bij ons langs. Een van onze medewerkers vult samen met u het Europees schadeformulier in. Wij verzorgen de verdere afhandeling hiervan. Op de dag dat u uw auto laat repareren kunt u gebruik maken van vervangend vervoer. Bij verhaalbare schade, een WA+ of allrisk dekking wordt de schade rechtstreeks afgehandeld met uw verzekeraar.

Hulp bij het invullen van het schadeformulier

Bij autoschade is het belangrijk dat u het schadeformulier goed invult. Onze schadespecialisten staan daarom voor u klaar om te helpen bij het invullen van het schadeformulier. Zo vergeet u niets en komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan door een onvolledig ingevuld formulier. Persoonlijke behandeling staat bij ons voorop, daarom heeft u bij ons altijd hetzelfde aanspreekpunt.

Contact met uw verzekering na autoschade

Weet u wat u moet doen bij een kras in uw lak, een barst in uw ruit of schade na een aanrijding? Wij wel! De specialisten van Autoschade Benderooy.nl helpen u bij een snelle en correcte afhandeling van de autoschade. Ook onderhouden wij hierbij het contact met de verzekeraar die verantwoordelijk is voor het vergoeden van de schade.

Als autoschade-expert handelen we autoschade af voor alle verzekeringsmaatschappijen en zorgen we dat dit snel en professioneel wordt geregeld. Vaak kunnen wij de betaling dan ook direct met de verzekeringsmaatschappij regelen door het ondertekenen van de akte van cessie en de reparatieopdracht. Dit heeft voor u als voordeel dat u het bedrag niet hoeft voor te schieten. Bij ons heeft u dan ook bijna nooit een eigen risico!

Vul het schadeformulier compleet in en zorg dat dit zowel door u als door de andere partij ondertekend is.

Schade online melden
Heeft u een snelle vraag? Neem direct contact met ons op via WhatsApp:
06-40373708

Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden, zelfs buiten onze openingstijden om!

Op dit nummer zijn wij niet telefonisch bereikbaar. U kunt ons telefonisch bereiken via 0167 - 573 995
Heeft u een uitgebreide vraag over onze diensten, producten of occasions?

Stel uw vraag via het online contactformulier of stuur direct een e-mail naar info@benderooy.nl

Bellen kan ook, u kunt ons telefonisch bereiken via 0167 - 573 995
Plan uw werkplaatsafspraak

Plan gemakkelijk uw werkplaatsafspraak via het formulier online formulier of stuur direct een e-mail naar carrepair@benderooy.nl

Bellen kan ook, u kunt ons telefonisch bereiken via 0167 - 573 995
Benderooy.nl
Industrieweg 8
4675 RA Sint Philipsland

Openingstijden
Maandag: 08:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 08:00 - 17:30 uur
Woensdag: 08:00 - 17:30 uur
Donderdag: 08:00 - 17:30 uur
Vrijdag: 08:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 08:30 - 12:30 uur

's avonds op afspraak geopend.
Volg Benderooy.nl op Social Media:

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag verder!

Neem direct contact met ons op
via WhatsApp: 06-40373708
U kunt ons ook telefonisch
bereiken via 0167 - 573 995

Contactformulier